De aller billigste billånene i Norge

I Norge har de aller fleste voksne både førerkort og sin egen bil, eller muligheten til å låne bilen til foreldrene sine om de bor hjemme. De som ikke eier bil drømmer ofte om kortere og smidigere reisetransport til jobben sin, eller til gode venner og familie blant annet. Mange andre igjen leier seg bil når de har behov for dette. Dette kan være om man skal flytte eller rett og slett bare skal besøke slekt og venner i juleferien foreksempel og er man medlem av bildeleringen så koster det en brøkdel å leie en bil om man behøver den i forhold til en bil som man har kjøpt til odel og eie.

Billån har de siste årene blitt rimeligere og når man skal skaffe seg bil så vil Skandiabanken og Dittbillån.no være den beste løsningen for de aller fleste mennesker. Skandiabanken har ligget stabilt på toppen i mange år og de er også helt uten gebyrer, midt i blinken for økonomiske nordmenn som ønsker å spare inn der de kan. “Dittbillån er et nytt billånstilbud fra AS Financiering.” (https://www.nettavisen.no/na24/smartepenger/her-far-du-de-billigste-billanene/8537075.html.) Om man har klart å legge seg opp ne god del egenkapital og legger 35 prosent av sin egenkapital i potten av bilens opprinnelige pris vil man med Dittbillån bare betale litt over 4 prosent i renter.

På billån kan man si at det finnes tre forskjellige klasser. Man har først og fremst en lukket klasse og her må man være med i en organisasjon for å ha tilknytning til denne.

Den andre typen klasse har som krav at man skal være med i en organisasjon som NAF eller lignende for å tilhøre denne klassen og i den åpne klassen vil man ha foreksempel kundene i en gitt bank som Skandiabanken. Uansett hvilken klasse du faller i av disse tre når du skal kjøpe bil sammen med partneren din er det flere kriterier som vil bestemme hvilken lånegiver som passer dine behov som lånetaker aller best.

Det første man skal ta med i beregningen er størrelsen på ditt billån. Dette vil igjen avgjøre hvor stort ditt etableringsgebyr vil bli og hvor mye man skal betale i termingebyr på selve lånet sitt. Noe som også er viktig å ta med i beregningen er at noen lånetakere faktisk vil redusere ditt billån om bilen din er av den miljøvennlige sorten. Et godt eksempel på dette er Skandiabanken Grønt Billån. Hvilken utdanning man har vil også virke inn på hvilket billån som passer deg som kunde aller best.

Om man er akademiker eksempelvis så vil man automatisk få en god billånsavtale med Danske Bank. Mange har også ulike medlemskap og noen av dem kan faktisk gi deg en meget god avtale på billånet ditt. Selve kundeforholdet ditt i banken du er tilknyttet vil også kunne farge hvilken avtale som du har mulighet til å skaffe deg gjennom din egen bank og dette er det også veldig godt å vite.

I forhold til andre banker er DNB også en stor aktør innenfor denne sektoren og her vil man kunne få et kjempegodt tilbud om man er kunde hos dem. Det aller beste tilbudet deres vil gå gjennom kundeprogrammet deres SAGA med en rente på 4,20 prosent.

Leave a Reply