nyheter om finans og lån

I Norge har de aller fleste hatt veldig god råd i lang tid. Mange har et høyt forbruk av både mat, klær og dyre fritids-hobbyer. I tillegg så går mange til anskaffelse av bil i ung alder og tar høy utdanning slik at de kan skaffe seg en god og stabil jobb etterpå. Likevel så er det mange nordmenn som drømmer om jorden rundt-reise sammen enten alene for å kunne møte så mange spennende mennesker som mulig og bli godt kjent med en annen kultur, eller sammen med sin kjære og nære venner eller ta med familien sin på en eksotisk back-packing og elvepadling.

Andre igjen drømmer om å starte opp sin egen business som grunder for å bryte ut av det vanlige arbeidslivet og kunne styre sin egen arbeids-hverdag helt selv og behøver mye startkapital og investorer som er villige til å investere i drømmen deres mens noen skal gifte seg neste år og ønsker å skape sitt eget eventyr-bryllup i utlandet og invitere masse gjester og behøver en god slump penger til dette prosjektet.

Gode ideer til å skaffe seg ekstra penger vil være å ta seg en ekstrajobb en periode slik at man kan tegne opp et sparemål til prosjektet og spare opp ekstra penger, låne penger av familien eller nære venner som ønsker deg det beste eller låne penger gjennom ulike banker. Forbrukslån kan man søke om og finne den banken som passer deg aller best på MONEYBANKER.no og tilpasse lånet til det som man skal bruke pengene på. Man vil kunne ta opp lån på mellom 5000 til 500.000 kroner gjennom en avtale med en slik bank og de bankene med de beste lånebetingelsene er Lendo, Zmarta og Instabank.

“Selve størrelsen på lånet vil avgjøre hvor mye man skal betale i renter” (https://moneybanker.com/no/.) disse vil ligge på mellom 7 og 33 prosent totalt. Lendo har av kundene sine fått en samlet poengsum på 9.8 av 10 poeng hvor 10 poeng er den høyeste summen man kan oppnå. Dette går både på premisser som selve låneprosessen, lånevilkårene og bankens popularitet blant kundene. Som vi kan se vil Lendo være en utmerket bank siden den er populær og har mange fornøyde kunder blant kundegruppen sin.

Banken Zmarta har av kundene sine fått en samlet poengsum på 9.3 av totalt 10 poeng. Zmarta har nok høyere rente på sine lån, mens Lendo ligger på 9,3 prosent så ligger Zmarta på litt over 16 prosent renter i forhold til tilbakebetaling. Dette trekker litt ned. Selve låneprosessen er god og banken kan også skilte med mange tilfredse kunder i sin kundebase forøvrig.

Instabank er det også mange som velger når de skal ta opp forbrukslån til seg selv og familien sin.

Denne banken får en samlet vurdering på 8,9. Dette er altså litt lavere enn både Lendo og Zmarta.

Likevel er banken populær blant kundene sine med en samlet totalvurdering på 8,9 av totalt 10 poeng. Mange av kundene er også tilfredse med at Instabank betaler ut lånet med en gang etter at man er blitt godkjent som kunde og de er stortsett også fornøyd med bankens premisser på lån.

Leave a Reply